9 de novembre de 2018

LA CASTANYADA

El passat 31 d'octubre vam celebrar la castanyada a l'Escola, realitzant unes coques de carbassa que van tastar tots els alumnes.
Aqui teniu algunes imatges i la recepta de les coques de carbassa que van elaborar.





Ingredients

  • 3 ous
  • 225 g de sucre
  • 3 culleradetes de cafè de sucre avainillat
  • 60 g oli d'oliva de les Garrigues
  • 250 g de carabassa bollida
  • 200 g farina de força
  • 1 sobre de llevat químic 12 racions

Elaboració

Amb la batedora de varetes, bateu els ous amb el sucre i el sucre avainillat 3 o 4 minuts fins que facin escuma i blanquegin.
Afegiu-hi, en un filet, l'oli poc a poc i anem batent.
Incorporeu-hi la carabassa aixafada amb una forquilla. Bateu-ho tot.
Poseu-hi la farina amb el llevat passats pel tamís (si no ho feu no passa res, però queda millor).
Remeneu fins que s'incorpori tota la farina, no més.
Poseu-ho en un motlle. 
Coure al forn, prèviament escalfat a 180°, durant uns 20 minuts, o vigileu que no es cremi.

Bon profit!!.