Aqui teniu algunes imatges i la recepta de les coques de carbassa que van elaborar.
Ingredients
- 3 ous
- 225 g de sucre
- 3 culleradetes de cafè de sucre avainillat
- 60 g oli d'oliva de les Garrigues
- 250 g de carabassa bollida
- 200 g farina de força
- 1 sobre de llevat químic 12 racions
Elaboració
Amb la batedora de varetes, bateu els ous amb el sucre i el sucre avainillat 3 o 4 minuts fins que facin escuma i blanquegin.
Afegiu-hi, en un filet, l'oli poc a poc i anem batent.
Incorporeu-hi la carabassa aixafada amb una forquilla. Bateu-ho tot.
Poseu-hi la farina amb el llevat passats pel tamís (si no ho feu no passa res, però queda millor).
Remeneu fins que s'incorpori tota la farina, no més.
Poseu-ho en un motlle.
Coure al forn, prèviament escalfat a 180°, durant uns 20 minuts, o vigileu que no es cremi.
Afegiu-hi, en un filet, l'oli poc a poc i anem batent.
Incorporeu-hi la carabassa aixafada amb una forquilla. Bateu-ho tot.
Poseu-hi la farina amb el llevat passats pel tamís (si no ho feu no passa res, però queda millor).
Remeneu fins que s'incorpori tota la farina, no més.
Poseu-ho en un motlle.
Coure al forn, prèviament escalfat a 180°, durant uns 20 minuts, o vigileu que no es cremi.
Bon profit!!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada