És època de castanyes i moniatos, de celebrar la castanyada a l'Escola i és per això
que volem compartir amb vosaltres el que vam fer per gaudir del tastet de tardor que, com
cada any, celebrem amb els nostres companys i companyes tot fent una festa al pati.
Aqui us deixem la recepta dels Músics de tardor per si els voleu fer a casa!
Músics de tardor
Ingredients per uns 30 músics:
1 rajola de xocolata negra fondant (200 gr.)
30 avellanes torrades
30 ametlles torrades
30 pinyons
15 nous (partides per la meitat)
Podem canviar, treure o afegir algun ingredient segons els nostres gustos (ex: trossets de fruita confitada)
Passos a seguir:
Fonem la xocolata al microones (no fer-ho tot de cop).
Anem fent els músics, amb una cullereta posem la xocolata dins d’un motlle de paper i ho posem en una safata.
Al
damunt de cada músic enganxem els diferents fruits secs.
Deixem que es refredin i els guardem en una capsa o en una llauna i se'ns aguanten per varies setmanes... sinó ens els acabem abans!
Deixem que es refredin i els guardem en una capsa o en una llauna i se'ns aguanten per varies setmanes... sinó ens els acabem abans!
Bon
profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada