30 d’octubre de 2013

LA CASTANYADA A CICLE SUPERIOR : FRUITS DE TARDOR



Com mana la tradició a Catalunya celebrem La Castanyada. A la nostra escola aquestes festes tan nostrades les celebrem totes, i per això els nois i noies de cicle superior han preparat un tastet del que nosaltres anomenem Fruits de Tardor. Els altres alumnes de l'Escola han preparat altres llaminadures , com els típics panellets.

Per fer els Fruits de Tardor cal:

- Una tauleta de xocolata negre o amb llet.
- Una mica de llet.
- Fruits secs: nous, ametlles i avellanes torrades, pinyons.
- Cassoletes de paper.
- Un bol o cassó per desfer la xocolata

Es desfà la xocolata en un bol amb una mica de llet ( ho podeu fer en el microones o en un recipient al foc, al bany maria) i aneu remenant.
Un cop la xocolata està desfeta i agafa la textura semblant a la mel, omplir amb una cullera les cassoletes de paper amb petites quantitats de xocolata i posar-hi al damunt els fruits secs que més ens agradin.

Deixar refredar i  JA ESTÀ!

Que vagi de gust!